Savjeti rss

Pčelarski žurnal 16(Isključi komentare)

26/01/2013

Pčelarski žurnal je i dalje u vrhu sa kvalitetom textova a pogotovo kvalitetom štampanja. Časopis od kojeg možete na kraju godine napraviti odličnu knjigu. I dalje prednjači u novostima iz svijeta u pčelarstvu. Autor me svaki put iznenadi sa interesantnim textovima različite problematike. Šta reći nego pročitajtze i uvjerite se !!!

Više»

Prepravka podnice ili podnjače u antivaroznu sa polenarnikom

Mnogi pčelari imaju starije verzije podnica ili podnjača za košnice koje nisu prilagođene antivaroznom tretiranju. Varoa koja spadne ponovo se vrati na pčelu dok prolazi kraj nje. Prepravka podnice na veoma jednostavan način sa malo vještine i materijala može da rješi neke probleme.

Pčelarski žurnal 15

Novi broj pčelarskog žurnala i dalje mami pažnju novim neviđenim stvarima. Kvalitet i stručnost nisu izgubili nego čak unaprijedili. Puno naučnih članaka na jednom mjestu ostavlja čitaoca dugo zaokupljenim čitanjem i dobijate želju da i vi istraujete. Očito da se časopis radi sa velikom ljubavlju prema pčelama ali i modernom tehnologijom komunikacije i izrade. Pedstavljamo [...]

Pčelarski žurnal i dalje drži kvalitet stručnih članaka

I dalje najkvalitetniji stručni članci dolaze nam u Pčelarskom žurnalu srpskog izdavača Ivana Umeljića. Mnogo stranih autora daju listu jedanu veliku raznolikost i mogučnost pronalaska interesantnih stvari za sve kategorije pčelara. Veliki broj do sada neobrađenih tema kao što su: “Škola degustacije meda”, “Sakupljanje matične mliječi ezi queen sistemom”, “Vareova košnica” i mnoge druge teme.


More in this category