Časopisi rss

Pčelarski žurnal 16(Isključi komentare)

26/01/2013

Pčelarski žurnal je i dalje u vrhu sa kvalitetom textova a pogotovo kvalitetom štampanja. Časopis od kojeg možete na kraju godine napraviti odličnu knjigu. I dalje prednjači u novostima iz svijeta u pčelarstvu. Autor me svaki put iznenadi sa interesantnim textovima različite problematike. Šta reći nego pročitajtze i uvjerite se !!!

Više»

Pčelarski žurnal 15

Novi broj pčelarskog žurnala i dalje mami pažnju novim neviđenim stvarima. Kvalitet i stručnost nisu izgubili nego čak unaprijedili. Puno naučnih članaka na jednom mjestu ostavlja čitaoca dugo zaokupljenim čitanjem i dobijate želju da i vi istraujete. Očito da se časopis radi sa velikom ljubavlju prema pčelama ali i modernom tehnologijom komunikacije i izrade. Pedstavljamo [...]

Pčelarski žurnal i dalje drži kvalitet stručnih članaka

I dalje najkvalitetniji stručni članci dolaze nam u Pčelarskom žurnalu srpskog izdavača Ivana Umeljića. Mnogo stranih autora daju listu jedanu veliku raznolikost i mogučnost pronalaska interesantnih stvari za sve kategorije pčelara. Veliki broj do sada neobrađenih tema kao što su: “Škola degustacije meda”, “Sakupljanje matične mliječi ezi queen sistemom”, “Vareova košnica” i mnoge druge teme.